fredag 6 november 2009

Byrån mår inte så bra.

Roger Åberg på feber.se la upp den här bilden på sin Twitter och jag kunde inte motstå frestelsen att låna den. Det här är ju bara för sorgligt. Bilden är tagen i ett mötesrum hos en mediabyrå. Jag vet inte om man kan kalla det kulturskymning, men något fel är det väl ändå om byråmänniskor måste påminna sig själva om att vara "överraskande"?

Det är lite som att det skulle stå "lösa brott" inne i fikarummet hos Polisen.

2 kommentarer:

  1. Känns mer som halva delen av ett skämt, vars andra del har gått förlorad med tiden. Det skulle ha varit roligt på någon sorts nivå, om det hade stått en möbel ivägen. Typ en stor byrå, eller ett dokumentskåp. Och när man flyttade på det, så överraskades man av texten på väggen bakom, som man inte hade sett annars. Nu vet jag ju inte om det är så, men det är i alla fall ett plausibelt händelseförlopp. Om det är så att dom stackars reklamarna måste påminna sig själva om att vara kreativa, så är det bara tragiskt...

    /Ingo

    SvaraRadera
  2. Att vara kreativ och överraskande är i och för sig inte samma sak i min bok. Man kan däremot överraska alla genom att vara kreativ. Alternativt göra som vanligt; stjäla ideér på youtube och vimeo.

    SvaraRadera